Delar av en bra kuvertdesign

Pappersfärg

Kuvert finns i olika pappersfärger. Färgen på det papper som kuvertet är tryckt på är mycket viktigt för det kan påverka bilden du vill att dina kunder ska känna dig. Till exempel sägs ett ljust färgat kuvert vara perfekt för att ta tag i potentiella kunders uppmärksamhet. Du ser att olika färger har olika konnotationer. Det är därför det är så viktigt att välja rätt pappersfärg för ditt affärs kuvert.

Utskrift

Tryckkvaliteten är också avgörande för att kuvertet ska lyckas. Det är nödvändigt att den tryckta metoden ska vara av hög kvalitet för att säkerställa att endast de bästa kuverten produceras.

Det finns flera kuverttryckstjänster tillgängliga idag. Men den senaste trenden är online-kuverttryck, som är känt för att producera masspost-kuvert i det ögonblicket. De flesta onlinetjänster låter dig skapa kuvert snabbt beroende på dina specifikationer. Med onlinetryckning är det mindre produktionskostnader för tryckning.

Storlek

Kuvert har många olika storlekar. Storleken beror på kuvertets syfte. Det är viktigt att hitta rätt storlek på kuvertet du behöver. Storleken bör beaktas eftersom det har en stor effekt på det övergripande utseendet på din direktförsändning.

Form

Formen på kuvertet är också ett av de viktigaste elementen som du bör tänka på när det gäller kuverttryck. De vanliga kuvertformerna och stilarna är följande: häfte, katalog, A-stil, kvadratisk och baronial. Häftet kuvert används vanligtvis när du vill skicka kataloger eller mappar. Katalogen är den som används för att skicka tidningar, kataloger och rapporter. A-stilen är den som vanligtvis används både i affärer och i korrespondens. Och slutligen är baronialen en mer formell typ av kuvert som vanligtvis används för postinbjudningar.

Lämna ett svar