Bubbla mailers

Bubble Mailers erbjuder luftbubblaskydd i en stark punkteringsbeständig postväska. De ger ett kostnadseffektivt sätt att skydda dina varor mot skador. De representerar ett mycket kostnadseffektivt sätt att säkra dina varor mot skador under transporten. En annan fördel förknippad med användningen av bubblemail är att de kräver mindre porto än lådor.

Bubble Wrap®-skyddande förpackningar använder ett ”spärrskikt” som behåller luft … vilket ger överlägset, hållbart skydd jämfört med andra märken. Mottoet här är ”Skillnaden är i barriären!” Sealed Air Barrier Bubble-teknik ger: överlägsen dämpning, högre initial tjocklek och fullhet; Längre hållbart skydd; lufthållningsskikt upprätthåller jämn dämpning under hela leveranscykeln; Reducerade förpackningskostnader – mindre material krävs för bättre skydd

En mycket värdefull funktion för bubblemailar är att de är antistatiska, vilket gör dem verkligen användbara för att transportera elektroniska komponenter. Men kom ihåg att inte alla bubblemailer har den här förmågan, det är de så kallade antistatiska bubbelbryggorna. Antistatiska bubbelbryggor är tillverkade av en speciell plastblandning som ger skydd för elektroniska komponenter som kan skadas genom statisk urladdning.

Lämna ett svar