Använda bubbla kuvert och fodrade kuvert

När det gäller att skicka ut meddelanden, paket, brev eller inbjudningar, kan de olika kuverttyperna du använder göra en stor skillnad. Olika kuvert har olika funktioner och funktioner. Det är viktigt att använda rätt typ för att passa innehållet i posten. Två av de mer unika kuverttyperna är bubbla kuvert och fodrade kuvert. De har sina distinkta funktioner som är mycket användbara för att skicka ut olika typer av objekt.

Bubbla kuvert är extremt funktionella när du måste skicka något som är relativt bräckligt eller delikat som CD-skivor, smycken, accessoarer, glas- eller kristallskärmsprodukter. Det kanske inte är effektivt att skicka ut dem i en låda på grund av deras mindre storlekar. I det här fallet är ett bubbelhölje det perfekta alternativet. Även om bubbelkuvert är lite dyrare jämfört med de vanliga vanliga, är de säkert mer prisvärd än att använda lådor för att skicka små objekt.

Dessutom får företag som ofta köper dessa kuvert i bulks mer besparingar när det gäller kostnader. Bubbla kuvert finns i förpackningar och det är billigare att köpa hela förpackningen eller bulk jämfört med enstaka bitar. Om du använder bubbelkuvert för att skicka ut ditt bräckliga innehåll kommer du att försäkra dig om att objektet når din mottagare i ett stycke.

En annan typ är de fodrade kuverten. Dessa kuvert är i princip vanliga kuvert med vackra foder i interiören. Eftersom de är dekorativa kuvert är de bra för att skicka inbjudningar eller gratulationskort eftersom olika foder kan representera olika tillfällen.

Lämna ett svar