Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Sändningspolitik politik

Vi erbjuder snabb leverans till hela världen. Välkommen att samla denna webbplats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

1. När du gör en beställning får du en orderbekräftelse meddelandet omedelbart. Om du inte får e-postbekräftelse, kontakta oss omedelbart.

2. Bekräfta din leveransadress innan du betalar, du är bäst att lämna telefonnummer för att kontakta. Ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt för uppdaterad information.

3. Objekt är i allmänhet skeppas ut inom 12-24 timmar efter betalning har verifierats (lör & sön och de flesta nationella helgdagar undantagna).

4. Vi använder vanligtvis DHL, EMS, UPS eller FedEx för att leverera dina varor, direkt till din dörr, se till att du är hemma när paketet kom till din dörr.

5. När vi skickar din paket, kommer vi att skicka dig spårningsnummer när den är tillgänglig. Paket transittiden tar normalt fem till tio arbetsdagar, beroende på destination, semester och faktorer utanför Postal Service: s kontroll. Om det finns en liten fördröjning, vänligen ha mer tålamod. Tack så mycket för att stödja oss.

Exchange Policy

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Vi accepterar utbyte för en fel storlek eller färg inom 10 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och orderinformation som hjälper dig. Feedback nu!

3. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka, kommer vi att ge en korrekt åter adress. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick i. e. inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

4. Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för sjöfarten porto för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

5. Vänligen maila oss spårningsnummer när du skickar paketet tillbaka.

Returrätt

1. Vi tillåter endast återvända för objekt som har problem som orsakas av oss, hoppas din typ förståelse.

2. Du kan returnera dina produkter för en full återbetalning (minus portokostnader) om de är oöppnade och i säljbart skick till adressen nedan.

3. E-post oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka och låt oss veta vilka produkter du kommer att återvända. Se till att produkterna förpackas på ett säkert sätt. Vi kan inte ta ansvar för varor som vilse eller skadas under returprocessen. Vi ber därför att du ber om en utsändningsintyg när de återvänder produkter per post. När vi har mottagit objekten kommer en återbetalning åtgärdas inom 14 dagar.

4. Varorna skall returneras inom 7 dagar efter mottagandet datum oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, med undantag av 20% åter strumpa / handläggningsavgift, expeditionsavgift och fraktavgift kostnad från oss är återbetalas. Alla fraktkostnader i samband med att återlämna varor som har ansvaret för konsumenten.