Valutor:
Sverige

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar hur vi skyddar sekretessen för personuppgifter i allmänna ordalag. Det gäller all personlig information under registreringen med oss.

Vilken information samlar vi in?

De typer av personlig information vi samlar in från dig kommer att bero på vilken typ av miljö och samla service du behöver. Till exempel, när du vill. Från denna webbplats kommer vi att samla in information, såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information med dina Inköp produkter.

När "känslig information" vi samlar erhålls samtycke av lagkrav, antas det att du har gått med på att ge oss all den information som samlas in i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta det motsatta.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information när du besöker vår hemsida, via vår hemsida när du handskas med oss, eller när du komma i kontakt med oss. Vi kommer inte utan ditt medgivande till insamling av personuppgifter. Vi tror att när du är klar genom denna webbplats är nödvändigt för att underlätta handel i fältet anger du samtycker till att bevilja.

Hur använder vi denna personuppgifter

Under normala omständigheter, insamling av personuppgifter för följande syften:

1. För att underlätta tillgången till vår hemsida, produkter och tjänster

2. Att ge din beställning hos oss för produkter

3. För vi erbjuda våra produkter och informationstjänster

4. Det ber om dina synpunkter på våra produkter, tjänster, marknadsföring och webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för det ändamål för vilket uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra transaktionen för din räkning eller tillhandahålla de produkter du köper. Vi använder tredjepartsleverantörer att tillhandahålla tjänster för oss, har vi en entreprenör som innebär hantering av personuppgifter. Till exempel, vi för närvarande arbetar med tredjepartsleverantörer:

1. leverans av varor som köpts från webbplatsen

2. Ge elektronisk överföring, kreditkortskonton och tillhörande tjänster

Säkerhet för dina personuppgifter

Vi genomförde säkerheten för din personliga information, vill vi inte att byta, hyra eller sälja. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera säkerheten, vi har någon information om dig. Personuppgifter kan lagras i datasystemet av två elektroner. Brandväggar, lösenord, anti-virus och e-postfilter för att skydda alla våra elektronisk information.

Lös dina problem

Om du har frågor om hur dina personuppgifter samlas in och används, kontakta oss. Vi kommer så snart som möjligt med din förfrågan eller klagomål.